★★★★★ Beoordeling · 4,5 (19 beoordelingen)

Een Jonger Uiterlijk in 2 Weken

Last van huidveroudering, haaruitval of hyperpigmentatie?

Ontdek in een vrijblijvend consult de oorzaak en aanpak van jouw probleem.

Na het consult ontvang je een klinisch bewezen productadvies en routine. Gemiddeld resultaat binnen 2 weken. Zo werkt het:

 • Gratis digitaal consult met een gecertificeerde apotheker
 • Klinisch bewezen productadvies op maat
 • Eerste resultaat binnen 2 weken

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek met apothekers Ilse of Julie.

Digitaal Adviesgesprek Plannen ➞
 • Zwangerschapsmasker / Melasma

  Doel: Hyperpigmentatie, donkere vlekken, melasma verminderen

  Duur: 12 Weken

  Case Study: Cliënte (40 jaar) kampte sinds haar laatste zwangerschap met melasma in het gezicht en had zonder succes zelf al verschillende producten uitgeprobeerd.

  Wij adviseerden een verzorgingsroutine met Wiotech-producten: zowel 's ochtends als 's avonds het Wiotech Pigment Whitening serum en Wiotech Triple Action Peeling, en voeg voor extra zonbescherming Babé Super Fluid SPF50 toe in de ochtend. Het resultaat spreekt voor zich!

 • Fijn / Dunner Wordend Haar

  Doel: Fijn haar en/of dunner wordend haar versterken en dikker maken, haaruitval verminderen

  Duur: 16 Weken

  Recensie: Cliënte (38 jaar) leed onder dun en volume-loos haar met versterkte uitval in de herfst.

  Om het probleem op te lossen, nam ze dagelijks twee Biosil capsules en gebruikte ze de Adephar Ionic Hairbrush. Deze combinatie van interne en externe haarverzorging leverde een opmerkelijke verbetering in zowel de dichtheid als de gezondheid van het haar.

 • Rimpels

  Doel: Fijne rimpels rond de ogen, mond en op voorhoofd verminderen. Algemene huidverbetering en verjonging.

  Duur: 8 Weken

  Recensie: Cliënte (48 jaar) had last van een doffe huid en rimpels op haar voorhoofd en rond haar ogen.

  Ze volgde twee maanden lang, elke ochtend en avond, een zorgvuldige huidverzorgingsroutine. Deze routine bestond uit het aanbrengen van Wiotech EGF + HA roll-on, gevolgd door Wiotech Intensive Antiwrinkle Cream. Daarnaast nam ze dagelijks twee capsules Biosil Collagen Generator in.

 • In 3 simpele stappen jouw anti-verouderingsdoelen behalen.

 • Stap 1. Plan een vrijblijvend gesprek in.

  • Vrijblijvend gesprek, je zit nergens aan vast
  • Vertel ons welke doelen je wilt bereiken
  • Krijg antwoord op al jouw vragen
  • Leer welke producten perfect bij jouw situatie passen


  Stap 2. Wij ontwerpen jouw perfecte routine.

  • Ontvang productaanbevelingen voor jouw doelen
  • Bestel de producten die jouw probleem bij de wortel aanpakken
  • Zie de eerste resultaten na gemiddeld 2 weken.
  • Bij vragen kun je ons altijd mailen of bellen


  Stap 3. Geniet van je resultaat!

  • Geniet van je betere huid/voller haar/betere gewrichten
  • Wij blijven voor je klaar staan!
 • Ilse Deplancke

  "Toen ik Adephar oprichtte, was het voor mij heel belangrijk om producten te vinden met een klinisch bewezen doeltreffendheid, waar ik 200% achter sta en zelf heel tevreden over ben.  Ik ben op zoek gegaan naar producten die de tekenen van huidveroudering verminderen en je huid doen stralen zonder drastische medische ingrepen en ik heb die gevonden!"

 • Zo Helpen We Je Tegen Veroudering

  Wij zijn een team gecertificeerde apothekers, gespecialiseerd in anti-aging.

  Onze adviezen zijn volledig gebaseerd op klinische en praktische doeltreffendheid. Op basis van een gratis, vrijblijvend 1-op-1 consult komen wij achter jouw onderliggende problemen en raden je vervolgens een selectie producten aan waar wij in geloven.

  En doordat ons advies op maat gemaakt is voor jou, zal je kans op succes het grootst zijn.

  Klanten die onze productsuggesties implementeren ervaren de eerste zichtbare resultaten gemiddeld binnen 2 weken.

Op Bewijs Gebaseerd, Niet Op Trends

Zeg vaarwel tegen one-size-fits-all methoden en hallo tegen wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten met de juiste sterkte voor uw situatie.

Gratis 15-Minuten Adviesgesprek Plannen ➞

★★★★★ Beoordeling · 4,5 (19 beoordelingen)

 • Zonder Adephar

  • Tijdrovend onderzoek doen
  • Producten kopen die mogelijk niet werken
  • Producten kopen die je situatie mogelijk erger maken
  • Geen expertadvies van gecertificeerde apothekers
 • Met Adephar

  • 100% Gratis advies van farmaceuten
  • Gepersonaliseerd op jouw situatie
  • Wetenschappelijk ondersteunde producten
  • Extra advies nodig? Je kunt altijd bij ons terecht

Geen magie. Gewoon wetenschap

Heb je last van huidveroudering?

Naarmate we ouder worden, is het natuurlijk dat we veranderingen in onze huid beginnen te merken. In een vrijblijvend consult gaan we er samen achter komen wat de oorzaak van jouw huidveroudering is, en hoe we dit tegen kunnen gaan.

Heb je last van pigmentatievlekken?

Pigmentatie is normaal, en treedt op bij veel mensen naarmate ze ouder worden. Dit betekent echter niet dat je hier niets tegen kunt doen. Wij zullen een routine op maat voor je samenstellen, gebruikmakend van de nieuwste huidverzorgingstechnologieën en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten om je huid weer jong, helder, en egaal te maken.

Heb je een zeer droge huid?

Onze huid kan de neiging hebben om droger te worden over de jaren. Maar, er zijn stappen die je kunt ondernemen om je huid gehydrateerd en soepel te houden. Ons team van deskundige apothekers zal een persoonlijke verzorgingsroutine voor je ontwikkelen, gebruikmakend van de nieuwste huidverzorgingstechnologieën en ingrediënten die diep hydrateren en voeden om je droge huid te herstellen, beschermen, en levendig te maken.

Heb je last van haaruitval?

Haaruitval is een veelvoorkomend verschijnsel dat verschillende oorzaken kan hebben. Met het ouder worden veranderen bijvoorbeeld de hormoonspiegels in het lichaam, wat een directe invloed kan hebben op de gezondheid en groei van het haar. Gelukkig zijn er stappen die je kunt ondernemen om je haar weer gezond te maken. Wij helpen je graag met de oorzaak van jouw haaruitval vinden, en doen productaanbevelingen op basis van jouw unieke situatie.

Heb je last van je gewrichten?

Net als haaruitval, kan gewrichtspijn vele onderliggende oorzaken hebben. In een vrijblijvend consult helpen we je graag deze oorzaak vinden, en hoe we dit probleem gaan aanpakken. Je ontvangt vervolgens een op wetenschap gebaseerd en gepersonaliseerd productadvies zodat je weer soepel en pijnloos van het leven kunt genieten.

Veelgestelde Vragen

Kunnen jullie mij helpen met huidveroudering?

Uiteraard! In een vrijblijvend consult komen we er samen achter waarom je huid er verouderd uitziet, en hoe we de onderliggende oorzaak gaan aanpakken.

Ik heb last van melasma/pigmentatie, hoe kan ik dit verhelpen?

Over het algemeen kan een zorgvuldig samengestelde huidverzorgingsroutine, gebaseerd op enkele kerningrediënten, helpen bij het verminderen van melasma. Omdat elke situatie echter uniek is, zullen we samenwerken om de meest geschikte oplossing specifiek voor jou te vinden.

Wat doen bij zeer droge jeukende huid?

Voor een droge en jeukende huid is het essentieel de huidbarrière te herstellen. Aangezien elke huid uniek reageert, dien je producten te selecteren die jouw huidtype niet irriteren. Tijdens het kosteloze consult bieden we advies op maat, afgestemd op jouw specifieke huidbehoeften.

Ik heb last van haaruitval, wat is hier de oplossing?

Haaruitval is een veelvoorkomend probleem dat vaak wordt veroorzaakt door veranderende hormoonspiegels naarmate we ouder worden. Wanneer je last hebt van haaruitval, is het belangrijk om eerst de onderliggende oorzaak te achterhalen. Dit kan variëren van hormonale veranderingen tot stress, voedingsdeficiënties of genetische factoren. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de specifieke oorzaak en bieden vervolgens advies op maat, inclusief aanbevelingen voor producten die kunnen helpen om je haar weer gezond en sterk te maken. Door een gerichte aanpak te volgen, gebaseerd op jouw unieke situatie, vergroot je de kans op een succesvolle behandeling van haaruitval.

Ik heb last van mijn gewrichten, kunnen jullie helpen?

Gewrichtspijn kan verschillende onderliggende oorzaken hebben, variërend van slijtage en ontstekingen tot artritis. In een vrijblijvend consult staan we klaar om samen met jou de specifieke oorzaak van jouw gewrichtspijn te achterhalen. Op basis van deze informatie kunnen we een effectieve aanpak bepalen om je probleem aan te pakken. Je ontvangt daarna een op wetenschap gebaseerd en gepersonaliseerd advies voor producten die jou kunnen helpen weer soepel en zonder pijn van het leven te genieten. We zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van een oplossing voor je gewrichtsklachten.

Kunnen jullie een volledige huidroutine voor me opstellen?

Zeker! We kunnen een huidverzorgingsroutine op maat voor je creëren. Onze benadering is afgestemd op jouw huidtype en de kwesties die je wilt verbeteren. Omdat elke huid uniek is, bestaat er geen universele aanpak. Voor een advies dat precies bij jou past, stellen we voor om een kort online gesprek te hebben waarin we jouw situatie beter kunnen begrijpen. Zo kunnen we samen een verzorgingsplan opstellen dat voldoet aan jouw wensen.

Heb ik al anti-aging producten nodig aan 25 jaar?

Voorkomen is beter dan genezen. Door op jonge leeftijd te beginnen met het verzorgen van je huid, kun je jouw jeugdige uitstraling langer behouden en dit gaat vaak ook gemakkelijker. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij het maken van verstandige beslissingen op dit gebied.

Is Biosil collageen? Hoe werkt het?

BioSil® is geen direct collageen supplement maar een gepatenteerd complex genaamd choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur (Ch-OSA) dat de lichaamscellen stimuleert om zelf collageen aan te maken. Het werkt door de productie van lichaamseigen collageen, keratine en elastine te stimuleren, bestaand collageen te beschermen tegen afbraak en de opname van orthosiliciumzuur in de cellen te verbeteren dankzij de functie van choline. Choline heeft bovendien ontstekingsremmende eigenschappen die gunstig zijn voor de gewrichten. Dit alles draagt bij aan een verbetering van het uiterlijk van huid, haar en nagels en gaat het verouderingsproces tegen, zonder plastische chirurgie.

Simpel gezegd: BioSil® stimuleert je lichaam om zelf collageen te produceren en te beschermen voor een verbeterde schoonheid van binnenuit.

Moet ik Biosil combineren met collageen?

Het is niet noodzakelijk om BioSil® te combineren met een collageensupplement. BioSil® stimuleert op natuurlijke wijze je lichaam om eigen collageen te produceren en te beschermen. Dit draagt bij aan de verbetering van de huid, het haar en de nagels, en ondersteunt het verouderingsproces zonder de noodzaak voor plastische chirurgie. Door de unieke werking van het choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur (Ch-OSA) complex, inclusief de bescherming van collageen en de stimulatie van keratine en elastine productie, biedt BioSil® een veelzijdige benadering voor schoonheid van binnenuit. Daarnaast heeft choline ontstekingsremmende eigenschappen die ook de gewrichten ten goede komen.

Simpel gezegd: Het is niet nodig om BioSil® met collageen te combineren, omdat het je lichaam zelf stimuleert om collageen te produceren en te beschermen.

Neem ik Biosil in kuurvorm?

De aanbevolen dosering van Biosil varieert naargelang je persoonlijke doelstellingen. Tijdens een vrijblijvend consultatiegesprek bieden we je graag advies op maat om de meest optimale resultaten te bereiken.

Waarom is het nodig om te exfoliëren?

Als je de huid niet regelmatig exfolieert, kan deze er dof en minder levendig uitzien. Exfoliatie helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, waardoor de nieuwe, jongere huidcellen aan het oppervlakte komen. Dit proces draagt bij aan een frissere en jeugdigere uitstraling van de huid en zorgt er ook voor dat je producten beter gaan inwerken.

Waarom elke dag zonnecrème smeren?

Zonnecrème beschermt dagelijks tegen UV-straling, voorkomt huidveroudering, rimpels, en pigmentvlekken, en houdt de huid jeugdig. Dit is óók belangrijk als het niet zo zonnig lijkt.

Welke zonnecrème gebruik ik best bij acnegevoelige huid?

Voor een acnegevoelige huid is het belangrijk om non-comedogene zonnecrème te gebruiken. Deze zijn ontworpen om de poriën niet te verstoppen en zo het risico op acne te verminderen. Wij helpen je hierin de juiste keus te maken.

Hoe werkt Wiotech?

Wiotech combineert EGF en Hyaluronzuur met antioxidanten en peptiden om huidveroudering tegen te gaan. EGF stimuleert huidvernieuwing en productie van collageen, terwijl Hyaluronzuur hydrateert. Dit resulteert in een stevigere, gehydrateerde huid met minder rimpels. Wiotech's assortiment richt zich op huidverjonging en -herstel.