Atopische huid

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Een atopische huid is meestal genetisch aangelegd. Het is een verandering in de beschermende functie van de huidbarrière en geeft een verhoogde gevoeligheid. Wanneer je een atopische huid hebt, is de huid extreem droog en kan ze geïrriteerd en gevoelig worden. Het is voor de patiënt zeer onaangenaam, omdat het enorme jeuk en roodheid veroorzaakt. Al vanaf zeer jonge leeftijd kan je hiermee te maken krijgen.

Ben je op zoek naar producten voor een atopische huid?

Bekijk ons assortiment

De behandeling van een atopische huid

Met de producten voor een gevoelige huid van Adephar wordt een droge of atopische huid verzorgd om jeuk en roodheid te verminderen. Al onze producten worden heel snel in de huid geabsorbeerd, waardoor pijn en irritaties meteen verminderen. Een atopische huid komt over het het hele lichaam voor. Je kan dus het best ook een lichaamscrème bestellen, zodat je hele lichaam de nodige behandeling krijgt. Het is ook belangrijk om je huid dagelijks te reinigen met een voedend product. Gebruik hiervoor zachte producten die klinisch getest zijn. Onze BABÉ Body Oil Soap brengt comfort en voeding voor jouw atopische huid.

Maak komaf met hevige jeuk

Koop nu onze huidverzorgingsproducten en verlicht jeuk en roodheid. Een atopische huid is enorm vervelend en verstoort je slaap. Laat jeuk je leven niet overnemen en streef naar een gezonde en gekalmeerde huid. Je kan al je vragen achterlaten op onze contactpagina en wij helpen je zo snel mogelijk verder. Bekijk nu onze producten voor de atopische huid en bestel!

Uitgelichte producten