BioSil-druppels en -capsules

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest
Biosil capsules

Door BioSil-druppels of -capsules te gebruiken is het klinisch bewezen dat je haar dikker en sterker wordt en je minder rimpels en fijne lijntjes krijgt. Je huid krijgt terug meer elasticiteit en je nagels worden sterker dan ooit tevoren. Door BioSil in te nemen, versterk je je lichaam op alle mogelijke manieren. In de webshop van Adephar vind je zowel druppels als capsules van dit geweldige merk.

Ben je op zoek naar BioSil-druppels of -capsules?

Bekijk ons assortiment

Boost jouw collageen met BioSil-druppels

Met BioSil-druppels of -capsules moet je geen collageen kopen, maar maakt je lichaam deze stof op natuurlijke manier aan. Het zijn geen collageensupplementen, maar een gepatenteerd complex van choline gestabiliseerd orthosiliciumzuur. Ze stimuleren lichaamscellen om op een natuurlijke manier lichaamseigen collageen aan te maken en de afbraak van collageen tegen te gaan. Zo wordt het uitzicht van de huid, haar en nagels verbeterd en het verouderingsproces tegengegaan. Zeg vaarwel tegen plastische chirurgie en zoek je schoonheid van binnenuit. Het versterkt ook de haargroei, waardoor het een makkelijke en snelle behandeling voor haaruitval is.

Biosil druppels

Neem nu je capsules

Maak op natuurlijke manier lichaamseigen collageen aan met BioSil-druppels van Adephar. Bekijk de druppels hier en bestel! Zo is jouw collageen in één slok binnen. Je kan ook kiezen voor BioSil-capsules. Neem twee keer 1 capsule per dag voor een effectieve werking. Geef je collageen terug een boost en bestel snel je producten. Onze huidverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in elke Belgische apotheek. Indien jouw product niet op voorraad is, kan je apotheker ze bestellen bij zijn groothandel.

Uitgelichte producten