Haaruitval bij zwangerschap

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Haaruitval na de zwangerschap komt vaak voor door de verandering in hormonen. Het is volkomen normaal, dus je hoeft je hier geen zorgen om te maken. Ook vermoeidheid en stress zorgen ervoor dat het haar dunner en brozer wordt. Gezien je tijdens de zwangerschap een volle haardos had door de verhoogde oestrogeen hormonen, leidt dit na de bevalling tot overmatige uitval. Het lichaam doet er immers alles aan om de hormonen terug in balans te brengen.

Ben je op zoek naar een product tegen haaruitval tijdens de zwangerschap?

Bekijk ons assortiment

Voorkom haaruitval na de zwangerschap

Met een behandeling tegen haaruitval boost je collageen en keratine. Met voldoende collageen in je lichaam zullen de haarzakjes versterken, waardoor je haar minder snel zal uitvallen. Keratine zorgt dan weer voor sterkere haren. Maar hoe kan je je collageen en keratine op een hoger niveau brengen? Door de capsules of druppels van BioSil in te nemen. BioSil is volledig natuurlijk en klinisch bewezen. Bovendien is het volledig veilig en mag het tijdens zwangerschap en borstvoeding genomen worden. Bij Adephar kan je deze producten gemakkelijk online bestellen. Onze experts geven je ook graag advies over het gebruik ervan.

Krijg terug een prachtige volle bos haar

Wil jij graag terug een mooie bos haar? Bekijk dan snel onze producten van BioSil en plaats je bestelling. BioSil zorgt overigens niet alleen voor een vollere haarbos, maar ook voor een mooiere en gezondere huid. Het is dus niet alleen het ideale product bij haaruitval bij zwangerschap, maar het is eveneens een uitstekend huidverzorgingsproduct.

Uitgelichte producten