Acneproducten

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Als je last hebt van acne of puistjes bestaan er heel wat verschillende acneproducten om deze vervelende mee-eters en onzuiverheden een kopje kleiner te maken. Vaak is er sprake van een ontsteking van de talgklieren. Reiniging en hydratatie zijn dus heel belangrijk om het probleem te verhelpen. Bij Adephar vind je de acneproducten die jouw klachten op doeltreffende wijze aanpakken.

Ben je op zoek naar producten om acne te behandelen?

Bekijk ons assortiment

Met onze acneproducten wordt jouw huid opnieuw zuiver

Acne wil je het liefst zo snel mogelijk behandelen en wegwerken met allerlei middeltjes. Wanneer je gewoon producten uit de supermarkt koopt, heeft dit echter vaak weinig resultaat. Om een optimaal resultaat te bekomen, kan je het best dagelijks onze gelaatsverzorgingsproducten van BABÉ Stop AKN gebruiken. Verwijder make-up van je gezicht met de Adephar make-up remover wipes. Gebruik daarna de verfrissende en reinigende STOP AKN cleansing gel. Voel je een puistje aankomen? Gebruik dan onze BABÉ Stop AKN Spot Control Gel om dit te verminderen en te verlichten. Deze gel werkt ook huidherstellend. Al onze acneproducten zijn klinisch getest en goedgekeurd.

Maak komaf met puistjes

Verlicht je acne met onze klinisch geteste huidverzorgingsproducten. Acne is nooit volledig te behandelen en verdwijnt bij de meeste mensen vanzelf na enkele jaren. Vooral voor tieners en pubers is het vaak een enorme smet op hun zelfvertrouwen. Ook volwassenen kunnen echter hard lijden onder acneverschijnselen en willen er dan ook graag iets aan doen. Bekijk daarom snel ons volledige gamma aan producten tegen acne en maak komaf met je huidproblemen!

Uitgelichte producten