Gelaatsverzorgingsproducten

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Gelaatsverzorgingsproducten moeten geschikt zijn voor jouw huid. Adephar heeft voor elk type huid of nood een specifiek verzorgingsproduct. Je gelaat is jouw visitekaartje naar de buitenwereld. Het is het eerste dat mensen zien en waar je op wordt beoordeeld. Een goede verzorging is dus enorm belangrijk. Met de juiste gelaatsverzorgingsproducten zie je er elke dag stralend uit.

Ben je op zoek naar gelaatsverzorgingsproducten?

Bekijk ons assortiment

Gelaatsverzorgingsproducten geschikt voor elk huidtype

Met onze expertise beschikken we over een breed assortiment aan verschillende huidverzorgingsproducten, zodat we voor elk huidtype een gepaste skincare-oplossing kunnen bieden. Naast crèmes, zijn er ook supplementen die je huid van binnenuit verjongen en hydrateren, zoals onze BioSil-capsules. Bij een droge huid raden we een hydraterende en voedende crème aan. Als je een meer acnegevoelige huid hebt, kies je best voor aangepaste acneproducten. Met onze producten voor een gevoelige huid kunnen ook de meest gevoelige huidtypes genieten van een stralende huid. Vertoont je huid al rimpels en fijne lijntjes? Dan kan je gebruik maken van onze anti-huidverouderingsproducten. Al onze producten zijn klinisch getest en de doeltreffendheid is aangetoond, zodat je zorgeloos kan genieten van een stralende, gezonde huid.

Kies voor een stralende huid

Bestel nu je gelaatsverzorgingsproducten die zorgvuldig geselecteerd werden door het wetenschappelijk team van Adephar-apothekers. Geef je gelaat de beste verzorging en koop hier je gezichtscrème. Al onze producten zijn beschikbaar in ons online assortiment of in je apotheek. Als je vragen hebt over onze producten, kan je altijd ons team van apothekers gratis contacteren via ons contactformulier. Wens je op de hoogte te blijven van de laatste updates in de wereld van huidverzorging? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsletter.

Uitgelichte producten