Hydraterende crème

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Bij een perfecte skincare mag een hydraterende crème niet ontbreken. Een hydraterende crème beschermt je huid tegen droge of gedehydrateerde plekken. Je hebt maar één huid, dus moet je hier ook zorg voor dragen. Als je huid gedehydrateerd is, heeft het een tekort aan vocht. Een hydraterende crème houdt het vochtgehalte op peil.

Ben je op zoek naar een hydraterende crème?

Bekijk ons assortiment

Hydraterende crème tegen een gedehydrateerde huid

Elk lichaam is uniek. Vandaar is het belangrijk om huidverzorgingsproducten te kopen naar de behoeften van jouw huid. Ons lichaam is gevoelig aan een droge huid, waardoor een goede bevochtiging en voeding belangrijk is. Een hydraterende crème kan je als dagelijkse crème gebruiken, zodat je gevoelige huid elke dag de nodige hydratatie en verzorging krijgt. Het is gezond voor je lichaam en het is een momentje van wellness. De producten, aangeboden door Adephar, zijn voor iedereen geschikt, zelfs voor een atopische huid. Hoe droger je huid aanvoelt, hoe rijker je crème mag zijn. Er is wel een verschil tussen een droge en gedehydrateerde huid. Een droge huid heeft een tekort aan vetten en talg. Een gedehydrateerde huid heeft een tekort aan vocht. Vandaar pas je dus best je crème aan de behoefte van jouw huid aan.

Hydrateer je huid

Hydrateer de gevoelige huid met de BABÉ hydra-calm body milk. Voorkom te allen tijde een vochttekort door een hydraterende crème te gebruiken. Koop al je producten voor een goede skincare en laat je huid stralen. Met onze lichaamscrèmes heb je nooit meer last van een droge huid!

Uitgelichte producten