Producten voor een gevoelige huid

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Bij een gevoelige huid is het vinden van goede producten een moeilijke taak. Zowel in het gamma van Laboratorios Babé als dat van Wiotech zijn de producten geschikt voor een gevoelige huid. Ze zorgen voor een snelle verlichting en hydratatie van de huid. Ontdek hier alles over deze supereffectieve producten!

Ben je op zoek naar producten voor een gevoelige huid?

Bekijk ons assortiment

Gebruik bij een gevoelige huid aangepaste producten

Voor een dagelijkse verzorging van de gevoelige en kwetsbare huid zit je bij de huidverzorgingsproducten van Adephar goed. Met een gevoelige huid wil je misschien niet te veel producten aanbrengen, maar een dagelijkse basis skincare is belangrijk voor de voeding van je huid. Met ons micellair water reinig je op milde wijze elke dag diepgaand je gezicht. Het is geschikt voor alle huidtypes, waaronder de gevoelige huid. Wij bieden ook lichaamscrème aan voor baby’s en kinderen. Een gevoelige huid kan al van kleins af aan voorkomen, waardoor een aangepaste skincare op jonge leeftijd aangeraden is. Voor de oudere generatie bieden we anti-huidverouderingsproducten aan om onder meer rimpels tegen te gaan.

Bescherm je gevoelige huid

Ben je geen voorstander van dagcrèmes of dergelijke? Ook hierbij hebben we bij Adephar een alternatief. Met onze BioSil-capsules krijgt de huid van binnenuit de nodige voeding en hydratatie. Je hoeft hierbij slechts 2 capsules per dag in te nemen. Bekijk snel ons volledige assortiment aan producten voor de gevoelige huid en plaats je bestelling! Onze producten zijn tevens te koop bij de apotheek.

Uitgelichte producten