Micellair water kopen

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Micellair water zorgt voor een dagelijkse reiniging van het gelaat. Jouw gelaat verdient het beste product, zeker een product dat je dagelijks gebruikt. Daarom vind je bij Adephar enkel micellair water van de beste kwaliteit. Het verwijdert make-up en reinigt diepgaand het gezicht, ogen en lippen. De formule zorgt voor hydratatie en zachtheid.

Ben je op zoek naar micellair water?

Bekijk ons assortiment

Micellair water kopen brengt alleen maar voordelen met zich mee

Door BABÉ micellair water te kopen, geniet je gelaat van tal van voordelen. Zo reinigt het niet alleen de huid, het versterkt ook de natuurlijke afweer tegen externe agressie. Het milde reinigingssysteem is ook geschikt voor de gevoelige huid. Al onze huidverzorgingsproducten zijn klinisch getest en bewezen, waardoor wij een optimaal resultaat kunnen verzekeren. Het is ons doel om je huid te verbeteren en niet te verslechteren door slechte producten te verkopen. Door micellair water te kopen bij Adephar, zal je huid stralen als nooit tevoren. Er bestaat ook een BABÉ micellaire gel, indien je een cleansing gel aangenamer vindt in gebruik.

Reinig grondig je gelaat

Ga nu op zoek naar jouw ideale gelaatsverzorgingsproducten bij Adephar en laat je gezicht terug stralen. Ons BABÉ micellair water creëert geen irritatie en is volledig natuurlijk. Het is daarom zelfs ideaal voor een atopische huid. Wil je meer informatie over onze producten? Dan geven wij je graag advies op maat. Je kan ook altijd terecht bij je dichtstbijzijnde apotheker. Al onze producten zijn ook verkrijgbaar in jouw apotheek.

Uitgelichte producten