Huidserum bestellen

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Door een huidserum te bestellen krijg je een goede aanvulling op je dagelijkse skincare. Jouw huid verdient de beste verzorging die er is. Je hebt immers maar één lichaam, en dus draag je hier best goed zorg voor. Door een huidserum te bestellen, wordt er een specifiek huidprobleem aangepakt met het beste resultaat.

Ben je op zoek naar een huidserum voor verschillende huidtypes?

Bekijk ons assortiment

Huidserum in combinatie met andere producten bestellen

We raden aan om bij een huidserum ook nog een zonnecrème en dagcrème te bestellen. Een serum is bedoeld om een specifiek probleem op je huid te behandelen dankzij een hoge concentratie aan actieve ingrediënten. Een gezichtscrème is meer voor de dagelijkse verzorging en voeding van je huid. In een huidserum zit geen SPF, Sun Protection Factor, vandaar dat ook een zonnecrème is aanbevolen. Gebruik dus de huidverzorgingsproducten van Wiotech en BABÉ in combinatie met elkaar. Dat geeft een optimaal resultaat tijdens jouw skincare routine.

Pak plaatselijke huidproblemen aan

Als je een huidserum gaat bestellen, is het belangrijk om naar jouw huidprobleem te kijken. Er zijn verschillende serums die elk ontwikkeld zijn voor een specifiek huidtype. Bij Adephar zijn al onze serums gemaakt voor de gevoelige huid. Zo kan iedereen van onze producten genieten zonder hun huid nog meer te beschadigen.

Uitgelichte producten