Cleansing gel

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Cleansing gel is een zeepvrije en schuimende gel die vuilresten en make-up verwijdert. Voor een goede, dagelijkse reiniging is een cleansing gel van BABÉ essentieel. Met onze expertise bij Adephar bieden we enkel kwaliteitsvolle producten aan die klinisch getest zijn. De verfrissende en schuimende gel verwijdert onzuiverheden en herstelt de glans van je huid.

Ben je op zoek naar cleansing gel voor alle huidtypes?

Bekijk ons assortiment

Cleansing gel geschikt voor alle huidtypes

Deze gel is zowel geschikt voor een vette of droge huid. Of je nu last hebt van acne of een glanzende huid hebt, BABÉ STOP AKN cleansing gel zorgt bij iedereen voor een positief resultaat. Het maakt de verstopte poriën terug vrij en vermindert de ontstekingsletsels. Door dagelijks gebruik creëer je een optimaal resultaat. Breng de gel zowel ’s ochtends als ’s avonds aan op een nat gezicht en masseer het zachtjes in de huid. Het product kan ook gebruikt worden bij een gevoelige huid. Het zorgt voor hydratatie en herstel.

Verzorg je huid met een goede skincare

Laat je zachte, stralende huid weer tevoorschijn komen met de cleansing gel van BABÉ. Onze huidverzorgingsproducten zorgen voor een boost van de huid. Door de producten regelmatig te gebruiken, zorg je voor een optimaal resultaat. Voor het beste resultaat kan je onze producten combineren. Onze Adephar make-up remover wipes leggen een goede basis voor je skincare routine. Ze reinigen de eerste vuilresten en make-up, waarna je met cleansing gel dieper ingaat in je poriën.

Uitgelichte producten