Fruitzuurpeeling kopen

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Een fruitzuurpeeling kopen kan wonderen doen voor je huid. Bij een fruitzuurpeeling wordt er een oplossing van fruitzuren aangebracht op de huid. Deze zuren verwijderen de bovenste laag van de huid, zodat nieuwe huidcellen hun weg naar boven vinden. Het verwijdert dode huidcellen en doet je huid terug stralen. Het product zorgt voor de productie van extra collageen in de diepere laag van de huid. Dat zorgt voor een egale en verjongde huid. Let wel op dat je het juiste product kiest voor thuisgebruik.

Ben je op zoek naar een geschikte fruitzuurpeeling?

Bekijk ons assortiment

Een geschikte fruitzuurpeeling kopen

Je kan heel wat verschillende fruitzuurpeelings kopen, maar welke zijn geschikt voor jouw huid voor thuisgebruik? Informeer je voldoende, vooraleer je een fruitzuurpeeling gaat kopen. Je hebt peelings voor de gevoelige huid, maar ook voor hardnekkige huidproblemen. Kies dus de juiste fruitzuurpeeling voor jouw huidtype. De Triple action fruitzuurpeeling van Wiotech bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, om geen schade aan je huid te veroorzaken en toch doeltreffend te zijn. Er zit geen parfum of alcohol in onze huidverzorgingsproducten. Is het je eerste fruitzuurpeeling? Lees dan goed de gebruiksaanwijzing door. Deze verschilt van product tot product.

Koop het nu

Een fruitzuurpeeling kopen kan een geweldige manier zijn om je huid te verbeteren, maar het is belangrijk om je hierover goed te informeren. Ons ervaren team helpt je maar al te graag verder bij al je vragen. Gebruik het niet te vaak om irritatie en schade aan je huid te voorkomen. Je kan een peeling combineren met BioSil-duppels of -capsules om in de diepere huidlagen extra collageen te produceren en een nog beter resultaat te bekomen.

Uitgelichte producten