Producten voor een droge huid

Een gezonde huid
Expert skincare
Klinisch getest

Bij een droge huid is het belangrijk om de huid goed te hydrateren met de juiste producten. Een droge huid kan over heel je lichaam optreden, van een droge huid op je gelaat of armen tot uitgedroogde lippen. Het is dus belangrijk om voldoende water te drinken en vooral rechtstreeks je huid te bevochtigen met een goede crème. Behandel je droge huid met onze producten en ervaar zelf de doeltreffendheid!

Ben je op zoek naar producten tegen een droge huid?

Bekijk ons assortiment

Herstel je droge huid met hydraterende producten

Door het gebruik van een hydraterende crème voorkom je uitdroging. Bij Adephar bieden we de beste huidverzorgingsproducten voor een gezonde huid. In de koude wintermaanden kan je meer last hebben van een droge huid. De verwarming gaat een standje hoger, waardoor je omgeving warmer, maar ook droger wordt. Je kan ook een aangeboren huidziekte hebben, waarbij je altijd een droge huid hebt. Dat noemt men ook wel een atopische huid. Met behulp van een hydraterende crème krijgt de huid opnieuw de kans om te herstellen. Tijdens de warme zomermaanden heb je dan weer meer last van uitgedroogde en gebarsten lippen. Onze BABÉ Face Lip Repairing Cream herstelt je lippen en de zone errond.

Hydrateer je huid

Geef een droge huid geen kans en bestel onze lichaamscrèmes. Met onze expertise bieden we enkel kwaliteitsvolle producten. Zo zijn al onze producten klinisch getest en bewezen. Een droge huid is vaak onaangenaam en veroorzaakt jeuk en krabwondjes. Laat je huid tot rust komen met onze producten voor de gevoelige huid. Ontdek hier ons aanbod aan producten voor de droge huid en plaats je bestelling!

Uitgelichte producten